Podcastserie & syngesalon ved Helle Solvang

I forbindelse med Sangskatten har vi indgået et samarbejde med journalist og fællessangentusiast Helle Solvang om produktionen af ny podcastserie. Et program for hver egn vi besøger, hvor der bliver plads til fordybelse, samtale og reportage.


Desuden vil Helle Solvang bidrage med Syngesaloner, når vi tager Sangskatten med på tur rundt i landet.

Helle Solvang er selvstændig radio- og scenevært, kulturformidler og dokumentarist. Hun er stifter af sangfællesskabet 'Syngesalonen' og står bag DR P2-podcast-serien 'Vis mig din sang, skat' om 42 danskeres forhold til den danske sangskat. Det var derfor oplagt at lave et tæt samarbejde med Helle i projektperioden.


Helle glæder sig til at byde op til sang over hele landet sammen med VEGAs forrygende husorkester for som hun siger: ”At synge sammen styrker vores følelse af at være forbundet. Fællessang er noget vi giver til hinanden.”

”Selvom vi i dag kan klare det meste selv med en smartphone indenfor rækkevidde, finder flere og flere af os sammen om at synge. Vi vælger at bruge noget af vores kostbare tid uden at bibringe verden noget synligt produkt eller materiel værdi, men udelukkende for at berige hinanden og atmosfæren omkring os. Fællessang er noget af det mest forunderlige og fine, vi kan give til hinanden.”


- Helle Solvang.

Helle Solvang, foto: Petra Kleis

Foto: Petra Kleis

Sangskatten

Enghavevej 40, 3. sal

1674 København V.

Sangskatten socialt

© Copyright Sangskatten 2020. All Rights Reserved

Kontakt

Mikkel Grevsen, projektleder
mg@vega.dk

Joséphine Renard, kommunikation
jr@vega.dk